Студенти факультету історії та географії пройшли спеціальні об’єктові тренування з цивільного захисту

Відповідно до розпорядження першого проректора, 24 жовтня 2023 року відбулися спеціальні об’єктові тренування з цивільного захисту. Імітаційні заходи відбулися в Гуртожитку № 1 за адресою вул. Монастирська, 7. До них були залучені здобувачі та викладачі факультету історії та географії, які мешкають у гуртожитку. Відповідно до плану проведення імітації, мешканці були повідомлені про виникнення пожежі в гуртожитку університету. Інформування відбувалось шляхом увімкнення звукового сигналу, поширенням повідомлень в різних комунікаційних каналах і оголошенням по кімнатах старостами поверхів.

Після отримання інформації студенти негайно покинули приміщення гуртожитку через центральний та аварійні виходи і пройшли до безпечного місця збору для переклички. Старости поверхів здійснили перекличку за поіменними списками мешканців, перевірили документи і поінформували керівництво факультету про успішну евакуацію усіх присутніх у гуртожитку на момент оповіщення про надзвичайну ситуацію.

По завершенню навчальних заходів перед студентами виступили перший проректор Олексій Гура та начальник штабу цивільного захисту Олександр Пищида, які проаналізували виконання імітаційних заходів. Заступник декана факультету Анастасія Момот подякувала студентам за злагоджені дії під час евакуації та відзначила старост поверхів – Людмилу Фучко та Ігоря Кочергу за допомогу в організації та проведені тренувань.

You may also like...