Участь викладачів кафедри географії, методики її навчання та туризму у підготовці вчителів Полтавської області до всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія»

Викладачі кафедри географії, методики її навчання та туризму беруть участь у підготовці вчителів Полтавської області до всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія». 22 листопада професор Вішнікіна Л. П. долучилася до засідання Школи фахового зростання для учасників першого туру конкурсу.

Зустріч відбувалася у онлайн режимі й була присвячена підготовці учасників конкурсу до теоретичного та практичного етапів випробувань конкурсу. Любов Петрівна ознайомила учасників зустрічі із сучасними підходами до визначення понятійно-категоріального апарату дидактики географії та прикладними аспектами проєктування компетентнісного уроку.

Майже половина учасників конкурсу є випускниками кафедри географії, методики її навчання та туризму різних років. Їхні професійні досягнення, творчий підхід до роботи вчителя географії та бажання подальшого зростання у непростий період розвитку вітчизняної освіти викликає глибоку повагу.

You may also like...