На факультеті історії та географії проведено оналайнтренінг щодо підготовки до НМТ-2024 з блоку «Історія України»

Традиційними заходами цьогоріч стали онлайнтренінги щодо підготовки до НМТ з навчальних предметів, програми яких охоплені незалежним тестуванням. Доцентка кафедри історії України Тамара Жалій запропонувала школярам захід під назвою «НМТ-2024 (блок «Історії України»): лайфхаки», під час якого поділилася досвідом виконання завдань з історії України.

У процесі опанування програми з історії України, учасники тренінгу спробували застосувати на практиці асоціативні лайфхаки (робота з грошовими купюрами та зображеними на них історичними постатями і пам’ятками архітектури, причинно-наслідкові зв’язки, символи та знаки в їхній історичній тяглості), термінологічні й хронологічні лайфхаки (віршовані рядки, синонімічні тріади, цифрові послідовності), алгоритмічні та фактологічні прийоми під час розв’язання різних типів завдань.

Під час інтелект-павзи майбутні студенти поринули в світ цікавинок про Полтавський національний педагогічний університет, його історію та сучасність, взяли участь у віртуальній екскурсії офіційним вебсайтом, сторінками факультетів та інститутів закладу вищої освіти. 

You may also like...