Завершення навчання за програмою внутрішньої академічної мобільності здобувача освіти за спеціальністю 032 Історія та археологія Данила Запари

Відповідно до чинної Угоди про співпрацю з Полтавським аграрним університетом щодо реалізації програм внутрішнньої академічної мобільності у І семестрі 2023-2024 навчального року пройшов навчання студент групи ІА-43 першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Данило Запара.  Навчаючись  на освітньо-професійній програмі «Історія та археологія», студент цікавиться сучасними суспільно-політичними процесами новітньої історії України, проблемами державотворення, бере участь у молодіжному студентському самоврядуванні. Тому він виявив інтерес до освітніх компонентів освітньо-професійної програми «Політологія» за спеціальністю 052 Політологія.

Скориставшись принципом академічної свободи, здобувач освіти серед інших обрав для вивчення навчальну дисципліну «Технології виборчих процесів». Упродовж семестру Данило Запара виконав вимоги робочої програми , завдання самостійної роботи та склав екзамен.

Підсумки та перспективи навчання було обговорено  на кафедрі суспільних дисциплін ПДАУ за участю координаторів академічної мобільності на кафедрі історії України ПНПУ імені В.Г. Короленка професорки Людмили Бабенко та ПДАУ доцентки Юлії Помаз, гаранта освітньої програми «Політологія» доцента Сергія Приходька, професора Сергія Шейка. Здобувач освіти, майбутній історик зазначив, що вивчення дисципліни «Технології виборчих процесів» безперечно додало до теоретичних знань навички комунікаційної діяльності, допомогло у формуванні критичного мислення, кращого розуміння та аналізу проблем політичного життя сучасної України, яка перебуває в стані війни.

Набутий досвід та знання Данило Запара вважає важливими для формування його професійних та комунікативних компетентностей.

You may also like...