Співпраця кафедри географії, методики її навчання та туризму із КЗ «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради»

29-30 листопада 2023 року Комунальним закладом «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради» проведено XIV обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Полтавщина – земля моя свята», в якій узяли участь майже 130 юних дослідників регіону.

До роботи секції географічного та екологічного краєзнавства були залучені завідувач кафедри географії, методики її навчання та туризму доцент Анжела Шуканова та асистент кафедри Євгеній Копилець, які здійснювали оцінку та рецензування досліджень школярів. 

Слухачами конференції стали також студенти – здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти ОП «Науки про Землю», «Середня освіта (Географія)», «Туризм», які завдяки цьому склали безпосереднє уявлення про цю форму масової краєзнавчої роботи з учнівською молоддю, долучилися до обговорення виступів учасників. У свою чергу, виступи окремих студентів стали для школярів прикладом презентації результатів краєзнавчих досліджень. Наприклад, студентка 4 курсу спеціальності 242 Туризм Замула Анастасія представила підсумки свого дослідження з організації екскурсійно-туристичних послуг у фермерському господарстві «Лісовий равлик».

Дослідження всіх учасників були сповнені любов’ю до природи рідного краю, прагненням її збереження для наступних поколінь.

Дякуємо КЗ «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради» за організацію заходу, а всім учасникам конференції за плідну співпрацю та можливість обмінятися здобутками! 

You may also like...