Співпраця кафедри географії, методики її навчання та туризму з Полтавським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді

Наприкінці 31жовтня – 1листопада 2023 року асистент кафедри географії, методики її навчання та туризму ПНПУ імені В. Г. Короленка Євгеній Копилець узяв участь у роботі експертної групи Міжрегіонального форуму національно-патріотичних та освітніх проєктів. До заходу, організованого Комунальним закладом «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради», долучилася активна учнівська молодь із Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Полтавської, Хмельницької та Черкаської областей.

На заочному та очному етапах форуму організатори разом із залученими експертами аналізували подані на форум описи проєктів етнологічного, історичного, музейного, патріотичного, волонтерського та екологічного напрямів та спілкувалися з їхніми авторами під час виступів-презентацій. Усі учасники заходу отримали сертифікати, а тих юних патріотів, волонтерів, дослідників, які найкраще представили свій доробок, відзначено грамотами та призами-книгами.

У виступі на заключній відеоконференції Євгеній Копилець наголосив на продуктивності використання проєктного підходу до організації активності учнівської молоді, що дає змогу органічно інтегрувати вихованців до суспільного життя, та дав керівникам творчих груп поради щодо організації роботи над майбутніми проєктами.

You may also like...