Випускник кафедри географії, методики її навчання та туризму Роман Романчук став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2024» у номінації «Географія»

Випускник кафедри географії, методики її навчання та туризму Роман Романчук став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2024» у номінації «Географія». У фінальному етапі конкурсу, який проходив у м. Тернополі, брали участь одинадцять учителів із різних регіонів України. Вони провели географічні дослідження та конкурсні уроки.  

Роман Станіславович ще за студентської доби почав працювати у Полтавській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20 імені Бориса Серги, в якій плідно працює і зараз. Студенти кафедри традиційно проходять педагогічну практику в цій школі, відвідують уроки географії Романа Станіславовича. Разом із ним вони проводили свої перші уроки, відвідували майстер-класи, які він проводив для вчителів географії Полтавської області.

Викладачі і студенти кафедри географії, методики її навчання та туризму щиро радіють успіхам нашого випускника, вітають і бажають йому міцного здоров’я, злагоди, добробуту і натхнення у подальшій діяльності. Сподіваємося, що його досягнення будуть стимулювати майбутніх учителів географії до професійного зростання і надихати на творчі злети.

You may also like...