Зустріч з представниками онлайн-школи School To Goта випускником факультету Ігорем Кучером

16 травня 2024 року на факультеті історії та географії відбулася зустріч студентів з представниками онлайн-школи School To Go у форматі гостьової лекції. Захід було зорганізовано кафедрою географії, методики її навчання та туризму

School To Go – це освітнй проєкт, cтворений українськими та словацькими волонтерами за підтримки компанії Soficreo, де відбувається онлайн-навчання за українськими державними стандартами для учнів 1-11 класів з можливістю отримання документу про освіту державного зразка.

Спікерами зустрічі виступили: Ганна Трішичева, директорка з розвитку School To Go; Ігор Кучер, випускник нашого факультету, вчитель географії та історії School To Go, магістрант Українського Вільного Університету (Мюнхен, Німеччина) та його учениця Терпімова Катерина, як учасниця міжнародного науково-дослідницького конкурсу Studets Spaceflight Experiments Program. Гості зустрічі розповіли про особливості та напрямки роботи онлайн-школи в умовах воєнного часу, цілі і завдання своєї діяльності, можливості навчання та творчого розвитку учнів школи, участі у дослідницьких програмах та специфіку роботи викладачів.

School To Go є кандидатом на здобуття премії «Освіторія. Медіа award 2024», метою якої є зробити відомими широкій громадськості проєкти, що роблять суттєвий внесок у розвиток освіти під час повномасштабної війни. Цей проект і кандидата ми можемо підтримати, віддавши свої голоси за наведеним на фото кодом до 30 травня

Безумовно, знайомство із системою роботи та досвідом діяльності School To Go становить інтерес для майбутніх вчителів факультету історії та географії у плані формування професійних навичок та розширення можливостей сфери майбутнього працевлаштування за рахунок дистанційної освіти. Вдячні спікерам за змістовну зустріч і сподіваємося на подальшу співпрацю із School To Go.

You may also like...