Профорієнтаційна зустріч на факультеті історії та географії

11 березня 2024 року в онлайн-режимі відбулася профорієнтаційна зустріч студентів 1-3-х курсів факультету історії та географії із старшокласниками КЗ «Лозівський ліцей №12 Лозівської міської ради Харківської області». Організаторами зустрічі стали викладачі кафедри всесвітньої історії, релігієзнавства та методик їх викладання та вчителька історії та громадянської освіти Лозівського ліцею №12 Грибова Валентина, яка щойно на базі ПНПУ імені В.Г. Короленка завершила підвищення кваліфікації за акредитованою освітньою програмою «Середня освіта (Історія)».

Валентина Грибова разом із представниками учнівського самоврядування розповіла про свій навчальний заклад, його історію, наукові та спортивні досягнення вихованців ліцею, а також про волонтерську діяльність школярів та педколективу. Представники студентського самоврядування факультету історії та географії в свою чергу підготували розповідь про власний досвід вступу та навчання в університеті, презентації про освітні програми факультету, про навчальні та польові практики, що проводяться на факультеті, про матеріально-технічну базу, можливості та умови проживання в гуртожитку.

На жаль, повітряна тривога завадила спілкуванню в режимі «запитання-відповідь». Проте, підготовлені школярами питання, стануть основою для наступної зустрічі.

You may also like...