Співпраця із вчителями географії та учнями міста Полтави і Полтавської області

Викладачі кафедри географії, методики її навчання та туризму ПНПУ імені В. Г. Короленка плідно працюють із вчителями географії та їхніми учнями міста Полтави та Полтавської області. Консультації вчителів, керівництво науковими роботами учнів, робота у складі журі олімпіад з географії та захисту науково-дослідницьких робіт є невід’ємним елементом співпраці між ПНПУ імені В. Г. Короленка та закладами середньої освіти.

Доцент Олександр Федій у 2023/2024 навчальному році є науковим керівником роботи учениці 10-А класу Ліцею № 14 «Здоров’я» Олександри Косенко з теми «ГІС-технології в сучасних дослідженнях гідросфери (на прикладі річки Ворскли)». На І (міському) та ІІ (обласному) етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України в секції «Геоінформаційні системи та дистанційне зондування Землі» Олександр Косенко успішно захистила результати дослідження.

9 березня 2024 року в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу та їхніх наукових керівників.

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у подальших наукових здобутках.

You may also like...