Начальник навчально-методичного відділу університету Дмитро Лобода нагороджений Подякою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

За підтримку діяльності Національного агентства та вагомий особистий внесок у розвиток системи якості вищої освіти України у Міжнародний день студента був нагороджений начальник навчально-методичного відділу, старший викладач кафедри всесвітньої історії, релігієзнавства та методик їх викладання, доктор філософії Дмитро Лобода.

Дмитро Олександрович – член галузевих експертних рад 01 Освіта / Педагогіка (2020), 01 Освіта (2020-2022) за квотою представництва здобувачів вищої освіти. Він представляв не лише інтереси студентів, а і аспірантів, оскільки сам на час обрання за конкурсом у ГЕР був здобувачем третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка. Членство у такому високопрофесійному і визначальному колективі ГЕР було не лише почесним для Університету і нього самого, а і відповідальною місією у контексті забезпечення європейського вектору розвитку української системи вищої освіти та плеканні культури її якості.

З успішним захистом дисертації та завершенням навчання в аспірантурі у серпні 2022 року Дмитро Олександрович склав із себе повноваження члена галузевої ради. Національне агентство достойно оцінило працю і діяльність у складі ГЕР і своїм рішенням відзначило нашого колегу Подякою (Протокол засідання НА №13 (18) від 30 серпня 2022 р.). Зичимо Дмитру Лободі нових професійних досягнень на освітянській ниві та дякуємо Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за широкі можливості реалізації талановитої і свідомої молоді!

You may also like...