Студентка факультету історії та географії Староста Марина взяла участь у підсумковій відеоконференції конкурсу студентських наукових робіт

З 20 по 26 березня 2020 року конкурсною комісією в Одеському державному екологічному університеті підведено підсумки другого туру наукових студентських робіт у галузі «Науки про Землю» (гідрометеорологія), які було зроблено за результатами оцінювання аудіовізуальних презентацій і оголошено його результати. У заочній відеоконференції брали участь студенти, роботи яких було відібрані конкурсною комісією для представлення на підсумковій конференції.

За результатами оцінювання аудіовізуальних презентацій студентка ІІІ-го курсу (група НЗ(оп)-35) факультету історії та географії Староста Марина представила доповідь на тему: «Динаміка гідрологічних процесів у басейнах річок Хоролу і Говтви» (науковий керівник – Єрмаков Вячеслав Володимирович, к. геогр. н., доцент кафедри географії та методики її навчання) і була відзначена журі конкурсу у номінації за активну участь.

Вітаємо учасницю конкурсу та її наукового керівника, щиро дякуємо за пророблену роботу, із побажанням подальших плідних успіхів на науковій ниві!

You may also like...