На факультеті історії та географії відбулося традиційне святопосвяти студентів-першокурсників у ГЕОГРАФИ і ТУРИСТИ

19 вересня на факультеті історії та географії відбулося традиційне свято посвяти студентів-першокурсників у ГЕОГРАФИ і ТУРИСТИ на території навчальної лабораторії «Ботанічний сад ПНПУ імені В. Г. Короленка». Захід зорганізували і провели у тісній співпраці здобувачі, викладачі та стейколдери освітніх програм кафедри географії, методики її навчання та туризму.

Спочатку першокурсники стежинами оранжереї ботанічного саду побували в африканських та південноамериканських пустелях, субтропіках Середземномор’я і навіть у тропічному лісі.

Потім після інтелектуальних випробувань вони перейняли естафету поколінь у випускників бакалаврату та магістрантів, заприсяглися на вірність географії та підтримки сталого розвитку, заспівали гімн географів.

З вітальним словом до присутніх звернулися куратор академічної групи ГО-14 ОП «Середня освіта (Географія)» Сергій Сарнавський та куратор групи Т-15 ОП «Туризм і рекреація» Анжела Шуканова.

На завершення свята учасники посмакували з казана найсмачнішої каші, приготовленої викладачами кафедри під керівництвом стейкхолдера Юлії Ярошенко – методиста Комунального закладу «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради». Всім причетним дякуємо за дружню атмосферу, а першокурсниками бажаємо легкої адаптації до студентства та примноження слави і традицій нашого університету, факультету і кафедри!

You may also like...