Зустріч із випускниками кафедри географії, методики її навчання та туризму в рамках проведення ІІ відкритої сесії освітніх ініціатив (конференції асоціації випускників ПНПУ імені В. Г. Короленка)

24 травня в рамках проведення ІІ відкритої сесії освітніх ініціатив (конференції асоціації випускників ПНПУ імені В. Г. Короленка) на факультет завітали випускники минулих років Леонід Мироненко, Максим Лихман, Ліана Галушка, Анастасія Мусієнко, Анастасія Красношапка. Подарунком для всіх став візит переможця Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2024» у номінації «Географія» Романа Романчука та директорки школи № 20 імені Бориса Серги, в якій він працює, Валентини Сорочан.

Роман розповів про перебіг конкурсу, випробування, що він здолав та отриманий досвід, який надихає на подальше професійне зростання. Ректор університету Марина Гриньова, викладачі кафедри і гості щиро привітали Романа й побажали міцного здоров’я, творчого натхнення та нових перемог!

Зустріч була дуже теплою: спогади про друзів-одногрупників, навчання в Університеті і пригоди під час практик об’єднали всіх. Насамкінець усі разом заспівали гімн географів, який, за словами Романа, став відомим поміж учителів географії з різних куточків України.  

You may also like...