Нові вектори співпраці факультету історії та географії і Полтавської МАН

Надійний партнер Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка – Полтавська Мала Академія Наук, колектив якої завжди радо зустрічає студентів, майбутніх колег. У рамках вивчення навчальної дисципліни “Робота з обдарованими дітьми в умовах НУШ” майбутні вчителі історії, громадянської освіти, правознавства, географії, мали можливість на практиці з’ясувати специфіку роботи потужної установи.

Директор Полтавської МАН Валерій Биков проаналізував діяльність закладу позашкільної освіти, зосередивши увагу на організації та проведенні конкурсів-захистів дослідницьких проєктів, обласних інтелектуальних змаганнях, роботі гуртків дослідницько-експериментального напрямку. Особливу увагу Валерій Олександрович звернув увагу на відділення історії, увагу до музейної педагогіки як пріоритетної в сучасних умовах, що викликало особливе зацікавлення у студентів освітньої програми “Історія та археологія”.

Дякуємо згуртованому колективу Полтавської МАН за творчо-наукову співпрацю й активну участь у практичній підготовці наших юних освітян, істориків, археологів, музейників, архівістів!

You may also like...