Участь у презентації книги Наталії Михальченко «Гід на Схід»

23 травня здобувачі та викладачі кафедри географії, методики її навчання та туризму разом із колегами ПУЕТ та ПДАУ, які здійснюють підготовку фахівців з туризму та рекреації, відвідали авторську презентацію книги Наталії Михальченко «Гід на схід. Перший ілюстрований довідник-путівник Донеччиною, яку ми не хочемо втрачати».

Учасників заходу гостинно прийняв соціальний простір «Благокава», атмосфера якого налаштувала на хвилюючу розмову про минуле, сьогодення і майбутнє Сходу України. Дослідниця та популяризаторка українського сходу Наталя Михальченко розповіла з чого складається книга про схід, як обиралися факти, персоналії, події, що в ній згадуються, як створювалися ілюстрації з особливим сенсом і які зібрані у колажі з квіточками. На запитання із якою квіткою асоціюється Донеччина, авторка відповіла що це – сон-трава. На сторінках можна побачити QR-коди, які ведуть на мапу, щоб показати місця, де які об’єкти є чи були.

Дякуємо керівниці туристичної агенції «Скарбничка мандрів» Наталії Скорик за запрошення і чудову організацію заходу. Було атмосферно, щиро і щемливо! Все буде Україна!

You may also like...