Участь викладачів кафедри географії, методики її навчання та туризму у проведенні обласного зльоту юних туристів-краєзнавців

21 травня 2024 року Комунальним закладом «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради» проведено підсумкову нараду ХІХ обласного зльоту юних туристів-краєзнавців. Під час наради прозвучали добрі слова на адресу викладачів кафедри географії, методики її навчання та туризму Вячеслава Єрмакова та Євгенія Копильця, які упродовж квітня-травня були долучені до проведення зльоту за напрямами «Географічне краєзнавство» та «Геологія».

Учасники зльоту презентували результати краєзнавчо-дослідницької діяльності своїх творчих об’єднань у поточному навчальному році, змагалися у кращому знанні теорії та вправності виконання практичних завдань: відповідали на запитання за матеріалом шкільних курсів географії, визначали місцеві рослини, виводили формулу деревостану, ідентифікували зразки гірських порід та мінералів. Викладачі кафедри географії, методики її навчання та туризму забезпечили кваліфіковане оцінювання роботи юних краєзнавців, визначення кращих із них та надали учасникам методичні рекомендації щодо подальших досліджень рідного краю.

За плідну співпрацю та підтримку краєзнавчого пошуку учнівської молоді Вячеслава Єрмакова та Євгенія Копильця відзначено подяками Комунального закладу «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради».

You may also like...