Відбувся захист курсових робіт в студентів спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія)

5 грудня на кафедрі географії, методики її навчання та туризму відбувся публічний захист курсових робіт в студентів спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія).

Студенти IV курсу групи ГО-44 успішно завершили написання своєї найбільш важливої наукової роботи за роки навчання на першому бакалаврському рівні. Курсові роботи стосувались різноманітних аспектів географічних та методичних досліджень. Студенти в процесі написання використовували свої знання, вміння та навички в застосуванні різноманітних методів досліджень. 

В процесі захисту курсових робіт студенти продемонстрували свої наукові результати членам кваліфікаційної комісії кафедри географії, методики її навчання та туризму в складі професора Любові Вішнікіної, доцента Олександра Федія та асистента Сергія Сарнавського. Результати наукової роботи студентів були продемонстровані у формі презентацій. В процесі захисту члени комісії ставили конструктивні уточнювальні запитання до доповідачів-студентів.

Дякуємо студентам групи ГО-44 та їхнім науковим керівникам, в особі: Любові Вішнікіної, Олександра Федія, Сергія Сарнавського, Вячеслава Єрмакова, Євгена Копильця за значну наукову працю та бажаємо подальших наукових здобутків та досягнень.

You may also like...