Гостини школярів Полтавської школи №2 до університету

На гостини до університету завітали учні 11-х класів Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2», випускники якого щорічно обирають наш заклад освіти для опанування майбутнього фаху.

Директорка бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха Валентина Орєхова розповіла про нашу книгозбірню як найбільшу, найпопулярнішу з-поміж науковців, студентів, школярів, двері якої відкриті для кожного читача. Здобувачі освіти ознайомилися з репозитарієм бібліотеки, періодичними виданнями читальних залів, адже такий досвід знадобиться учням для підготовки наукових досліджень.

Завідувачка кафедри історії України, докторка історичних наук, професорка Людмила Бабенко розповіла про історію нашого закладу освіти, найпершого за часом створення у Полтаві, де успішно реалізуються освітні програми різного спрямування. Людмила Леонідівна запросила молодь обирати для продовження навчання освітню програму «Історія та археологія», опанування якої дає широкі можливості для працевлаштування на сучасному ринку праці.

Така профорієнтація в освітньому кампусі університету сприяє залученню вступників, високі потреби яких задовольняє спектр освітніх програм і спеціальностей закладу вищої освіти.

You may also like...